Sponsorater
 

Vi er jævnligt sponsor af præmier til større og mindre stævner.

Derudover støtter vi ambitiøse og passionerede rytterere, her er en præsentation af vores profilryttere

 

 

 

Christa Rike
 

Vores talentfulde profilrytter igennem mange år. Christa rider på det Hollandsk landshold og har mange flotte præstationer bag sig. Udover at være et aktiv til og i sporten er Christa skarp til at spotte talent, en fantastisk træner og står i spidsen for Fensalir ll.

Christa rider med et bredt udvalg af vores trenser og tilpasser ofte trensen til anledningen. Christa har i samarbejde med Nordic Horse udviklet og designet trensen

"Pink Edition by Christa".

 

 

 

 

 


 


Ditte Byskov

 

Ejer og driver Stald Byskov, der er en aktiv trænings og salgsstald. Ditte er derudover konkurrencerytter og har været Danmarksmester i T1 og 4.1 samt speedpass og har desuden været udtaget til Youth Match i 5.1


Ditte rider til daglig med et supersoft nakkestykke og når der rides med stangbid er valget faldet på den engelske udgave af den anatomiske næserem fordi "den er elegant, kvaliteten er god og den passer til mange heste". Dittes favorit tøjle er i biothan med dupper og stoppere, "da den giver et godt greb og har god tyngde og så ser det samtidig godt ud".

 

Sara Søvsø Szocska Hansen

 

Er medejer af stutteri Poppelhøj Islandske heste. Sara har været aktiv stævnerytter i mange år og rider pt på hingsten Dynur fra Sauðárkróki, sammen med ham er hun eliterytter og ligger i top 5 på den danske rangliste. De har været partnere i 3 år

Om valg af trenser siger Sara; ”Jeg elsker bling og shine og derfor er Nordic Horse perfekt til mig. Jeg er specielt vild med min Crown trense i rosegold. Til daglig elsker jeg at bruge min rainbow samling, som vækker begejstring alle steder".

 

 

 

 

 


 


Pernille Bjerg Jørgensen 

 

 Er en aktiv konkurrencerytter. Pernille rider 4.1, T1 og GDY på hendes vallak Glitnir fra Holleskov som hun købte som ung og selv har redet op. Pernille har også været til DM.


Trensen til stævner er med hvide hot fix sten og om valget af næserem og tøjler siger Pernille; ”Den foretrukne næserem er anatomisk da den har en rigtig god pasform i kombination med god kvalitet. Ynglingstøjlen er i biothan med dupper og stoppere da den giver et godt greb og øger bevidstheden om lige lange tøjler”. 

 

Mira Hallerby

 

Driver til daglig Lilla Sjögårdens Islandshästar i Sverige sammen med sin familie. Mira har redet konkurrencer de sidste 10 år og har to konkurrenceheste - Ársól från Stensäter & Sleipnir frá Ósi.

Ársól er en 8-årig hoppe, som Mira har redet og trænet i 3 år. Ársól kommer i år til at konkurrere i A-flok, F1 og T2. Med Sleipnir, som Mira har redet og trænet et år, gælder det V1 og T1. Udover at konkurrere til SM og GKSM har Mira i år planlagt at uddanne sig til både ridelærer og dommer.

Om valg af udstyr siger Mira ” Jeg kan godt lide Nordic Horse, fordi der er så bredt et udvalg for alle, uanset om du kan lide bling eller ej, så er der noget for dig”.